Välkomna att inspireras och motiveras

Att må bra i sin relation är en avgörande faktor för att leva ett hälsosamt liv. Men hur utvecklar man sin relation på ett förebyggande och lustfyllt sätt?

Det och mycket mer tar Magnus Sjöström upp i sin föreläsning. Han riktar sig till alla som är intresserade av relationer, på ett eller annat sätt, och delar med sig av både egna erfarenheter och ger verktyg för hur man själv kan utveckla sin relation. Föreläsningen visar också hur en parrelation i utveckling inte bara påverkar par- och familjelivet positivt utan också hur det påverkar resten av livet.

Magnus Sjöström är en inspirerande föreläsare med lång erfarenhet av par- och familjeterapi, handledning av arbetsgrupper och organisationsarbeten. Han är socionom, leg psykoterapeut, par- och familjeterapeut, systemisk organisationskonsult och parkonsult inom Parliv.nu.Välkommen att kontakta:
Magnus Sjöström, 0709-855 153
E-post: info@parliv.nu

MamaMia och Danderyds sjukhus bjuder dig och din partner till föreläsningen:


- parutveckling under småbarnsårenFöreläsare: Magnus Sjöström


Plats:

Danderyds sjukhus

Föreläsningen hålls i sjukhusets aula som är belägen i centralhallen. Gå in genom sjukhusets huvudingång, gå rakt fram till cafeterian, där går du höger. Aulan ligger på höger sida.


Datum:

Nya datum är under planering.


Anmälan:

Maila namn på deltagare och vilket datum ni önskar komma till info@parliv.nu